Bagom GasOrleans

Michael Carøe

TvKunst.dk har produceret 10 små videoer, hvor man kommer bagom orkestret GasOrleans. Vi har været med fra første spæde start, samlet indtryk fra efterårets koncerter og haft samtaler med bandmedlemmerne. I det første afsnit er det Michael Carøe, der lægger ud.

Jesper Rytkov

Et af de absolutte omdrejningspunkter er trommerslageren Jesper Rytkov.

Hvis du har været til koncert med GasOrleans, Guldholdet eller nogen af de mange andre konstellationer, han har været med i, har du stensikkert lagt mærke til ham. Spilleglæde i fast form.

Johan Bylling Lang

Johan Bylling Lang: Saxofonist og Jazz-Entrepreneur Extraordinaire. En ildsjæl både som musiker, som musikformidler og som GasOrleans’ suveræne bindeled til Moderbyen New Orleans og dens fantastiske musikliv.

Bjarke Nikolajsen

D/Troit, Babylove & The Fandangoes, Tuesday Night Brassband og mange andre. Hvis det svinger og der er fest, så er han der. Bjarke Nikolajsen. Fantastisk trompetist og regerende verdensmester i at modtage bifald.

Nicholas Findsen

Nicholas Findsen er med god grund en efterspurgt mand. CV’et indeholder bl.a. Aqua, Rasmus Seebach, Nik og Jay. Udover de mange gigs som bassist, er han også kapelmester og musikleverandør i Findsen Foundation. I GasOrleans er de glade for at han både spiller musikken og styrer butikken.

Ola Åkerman

Ola Åkerman er et mensch. Der er så meget musik og kærlighed i den mand. Du kan høre både svenske birkeskove og Louisianas sumpe, når han spiller. Man må bare elske den trombone.

Esben Duus 

Du skal ikke bruge mange sekunder i selskab med Esben Duus på trommer, før du finder ud af, at han henter vand fra den oprindelige kilde. Det er bevist gennem 12 år med Etta Cameron, med Wonderbrass siden ’98 og mange andre. Nu spreder han så også livsglæde og autenticitet i GasOrleans.

Torsten Lefmann

Torsten Lefmann er ikke bare musiker. Han er musik-elsker. Det stråler fra ham både gennem guitaren og sangen. Og kærligheden bliver gengældt af publikum, uanset om det er pop, rock eller country.

Henrik Silver

Med Hr. Henrik Silver på sousafon får man ikke bare en ekstra blæser og et ekstra bas-instrument.

Man får ekstra af alt det gode. Kærlighed til musikken, respekt for faget og generøsitet i mødet med publikum.

Jesper Riis 

På scenen ser du en fantastisk trompetist, der har ren New Orleans i årene.

Læg dertil at Jesper Riis med sine sublime arrangementer er selve nøglen til at GasOrleans overhovedet lettede fra jorden.